Információk

GYIK

A csomagok ételt, italt nem tartalmaznak. A csomagok teljes tartalma szerpel a Csomagok menüpont alatt. A tapasztalat az, hogy mindenki mást kedvel (van aki pizzát, van, aki szendvicset, vagy macaront enne szívesen), így az ételek és italok kiválasztását a vendégekre hagynánk. 

Hol tudsz foglalni?

Jelen oldalon a Foglalás menüpont alatt, az Instagram oldalunkon privát üzenetben, illetve a Kapcsolatban megjelenített, vintagepiknik@gmail.com email címen.

A foglalás menete

Az általad kiválasztott program előtt lehetőleg 2 héttel már vedd fel velünk a kapcsolatot, mivel a tavaszi/nyári időszakban igen elfoglaltak vagyunk. Természetesen, ha lehetőség van rá, akár a következő napra is foglalhatsz, de megkeresésed alkalmával megbeszéljük a szabad időpontokat.

A foglalás után válaszüzenetben felvesszük veled a kapcsolatot, ahol visszaigazolást kapsz az általad választott csomagra, témára, helyszínre, a résztvevők számára és a fizetendő összegre.

Fizetés menete

A fizetés minden esetben az esemény előtt történik meg. Közös megbeszélés alapján ez történhet átutalásos, illetve készpénzes formában is.

A piknik menete

A választott időpont előtt mi egy órával korábban érkezünk a helyszínre, hogy felterítsük a pikniket. Fontos, hogy pontosan érkezzetek, sem 15 perccel előtte, sem késve. Késés esetén nem áll módunkban hosszabbítást biztosítani, mivel előfordul, hogy egy nap akár 2-3 pikniket is tartunk különböző helyszíneken. Ha ti vagytok az utolsók a nap folyamán, ez legfőképp a lánybúcsús, illetve szülinapozó csapatokra vonatkozik, felár ellenében tudunk 1-2 órás hosszabbítást biztosítani. Ez minden megkezdett óra esetében az adott csomag teljes árának 35%-át jelenti. Ez csak a Party csomagokra vonatkozik.

!!!Esőnap esetén!!!

Esőzés illetve viharos szél 50 %-os előrejelzése esetén a Vintage feeling Piknik csapatának joga van lemondani az eseményt, illetve közös megegyezés szerinti alternatívákat javasolni! Mindig az esemény megvalósulását tartjuk szem előtt, de amennyiben az általunk ajánlott alternatívák egyike sem felel meg, úgy a jelentős anyagi kár elkerülése végett kénytelenek vagyunk lemondani a pikniket.

Az egyik ilyen alternatíva a foglaló saját helyszínére való áttelepülés, mint saját nappali, illetve fedett terasz. Ez ingyenes lehetőség Budapest területén belül. Budapest területén kívül egy minimális km díj kerül felszámolásra.

Futó záporok, pár mm-es esőzéssel járó esőzés előrejelzésének esetén tudunk biztosítani egy 3x3m-es sátrat, illetve egy buboréksátrat (8 főig és kizárólag abban az esetben, ha nem jelez viharos szelet), melyeknek bérleti díja ebben az esetben 15.000 Ft/állítás. A változtatás jogát fenntartjuk, de törekszünk a foglaló számára legjobb opció megvalósítására! Az időjárási viszonyoknak megfelelően a piknik megtartásának elbírálását a Vintage feeling Piknik csapata végzi.

Lemondás menete

A piknik a foglalást megelőző hétig (168 óra) lemondható. Amennyiben ezen belül kerül lemondásra, a piknik 50%-a kifizetésre kerül. Ekkor az általatok lemondott időpont átkérhető egy másik jövőbeni időpontra, így a piknik másik 50%-a akkor kerül kifizetésre.

E-mailben történő időpont megerősítés

Amennyiben a foglaló nem erősíti meg foglalási szándékát e-mailben vagy telefonon, úgy a lefoglalt időpontját 3 munkanapig áll módunkban fenntartani, ezután törlésre kerül. A megértést köszönjük!

Károkozás, eltulajdonítás esetén

Amennyiben a piknikfelszerelésben kár keletkezik, a foglaló felelős annak teljes megtérítéséért, melyet a helyszínen köteles rendezni. Megkérünk rá, hogy a piknik felszerelést a piknik időtartama alatt ne hagyd őrizetlenül, mivel közterületen eközben jelentős anyagi kár érhet minket!

Ha bármilyen egyéb kérdésed felmerülne, keress minket bátran elérhetőségeink egyikén!

Köszönjük!

Vanda és Tibi

Figyelem!

A Vintage feeling Piknik© weboldalának teljes tartalma szellemi tulajdont képez, szerzői jogvédelem alatt áll. Beleértve a Vintage feeling Piknik© logóját, a teljes képi és tartalmi anyagot, mely az oldalon található. Ezek bármilyen formátumban való engedély nélküli használata, módosítása tilos és jogi következményeket von maga után!