Információk

GYIK

Hol tudsz foglalni?

Jelen oldalon a Foglalás menüpont alatt, az Instagram oldalunkon privát üzenetben, illetve a Kapcsolatban megjelenített, vintagepiknik@gmail.com email címen.

A foglalás menete

Az általad kiválasztott program előtt lehetőleg 2 héttel már vedd fel velünk a kapcsolatot, mivel a tavaszi/nyári időszakban igen elfoglaltak vagyunk. Természetesen, ha lehetőség van rá, akár a következő napra is foglalhatsz, de megkeresésed alkalmával megbeszéljük a szabad időpontokat.

A foglalás után válaszüzenetben felvesszük veled a kapcsolatot, ahol visszaigazolást kapsz az általad választott csomagra, témára, helyszínre, a résztvevők számára és a fizetendő összegre.

Fizetés menete

A fizetés minden esetben az esemény előtt történik meg. Közös megbeszélés alapján ez történhet átutalásos, illetve készpénzes formában is.

A piknik menete

A választott időpont előtt mi egy órával korábban érkezünk a helyszínre, hogy felterítsük a pikniket. Fontos, hogy pontosan érkezzetek, sem 15 perccel előtte, sem késve. Késés esetén nem áll módunkban hosszabbítást biztosítani, mivel előfordul, hogy egy nap akár 2-3 pikniket is tartunk különböző helyszíneken. Ha ti vagytok az utolsók a nap folyamán, ez legfőképp a lánybúcsús, illetve szülinapozó csapatokra vonatkozik, felár ellenében tudunk 1-2 órás hosszabbítást biztosítani. Ez minden megkezdett óra esetében az adott csomag teljes árának 35%-át jelenti. Ez csak a Party csomagokra vonatkozik.

Esőnap esetén

Esőzés illetve viharos szél esetén a Vintage feeling Piknik csapatának joga van lemondani az eseményt, illetve közös megegyezés szerinti alternatívákat javasolni. Az egyik ilyen alternatíva a foglaló saját helyszínére való áttelepülés, mint saját nappali, illetve fedett terasz. Ez ingyenes lehetőség Budapest területén belül. Budapest területén kívül egy minimális km díj kerül felszámolásra. A másik a Pluto Sky Lounge and Rooftop, amennyiben szabad az adott időpontban. Ennek bérleti díja a csomagon felül 16.000 Ft/ óra. Ezért cserébe tietek egy egész csodásan berendezett rendezvénytér több helységgel, mosdóval, bárral és Budapest legszebb kilátását nyújtó tetőteraszával. Futó záporok előrejelzésének esetén tudunk biztosítani egy 3x3m-es sátrat, melynek bérleti díja 10.000 Ft/alkalom. A változtatás jogát fenntartjuk, de törekszünk a foglaló számára legjobb opció megvalósítására.

Lemondás menete

A piknik a foglalást megelőző hétig (168 óra) lemondható. Amennyiben ezen belül kerül lemondásra, a piknik 50%-a kifizetésre kerül. Ekkor az általatok lemondott időpont átkérhető egy másik jövőbeni időpontra, így a piknik másik 50%-a akkor kerül kifizetésre.

Károkozás, eltulajdonítás esetén

Amennyiben a piknikfelszerelésben kár keletkezik, a foglaló felelős annak teljes megtérítéséért, melyet a helyszínen köteles rendezni. Megkérünk rá, hogy a piknik felszerelést a piknik időtartama alatt ne hagyd őrizetlenül, mivel közterületen eközben jelentős anyagi kár érhet minket!

Ha bármilyen egyéb kérdésed felmerülne, keress minket bátran elérhetőségeink egyikén!

Köszönjük!

Vanda és Tibi

 

 

Figyelem!

A Vintage feeling Piknik© weboldalának teljes tartalma szellemi tulajdont képez, szerzői jogvédelem alatt áll. Beleértve a Vintage feeling Piknik© logóját, a teljes képi és tartalmi anyagot, mely az oldalon található. Ezek bármilyen formátumban való engedély nélküli használata, módosítása tilos és jogi következményeket von maga után!